Välkommen till NJH Entreprenad AB

Vi är experter på rivningsarbeten som stenspräckning och betongspräckning men vi utför även vanliga entreprenader. Vårt primära verksamhetsområde är norra Sverige, men vid behov gör vi arbeten även på andra delar av vårt land. Bland våra nöjda kunder finns Ncc, Peab, Skanska, Nåiden-Bygg, BD-Bygg, SSAB, Kappa Kraftliner, SCA Packaging Munksund och Obbola, Macon eldfasta, Luleå Industrimontage, Akso Nobel och LKAB Gällivare och Kiruna m.fl. Vi utför även rivningsentreprenadjobb åt privatpersoner. 

 

NJH Entreprenad är medlem i Maskinentreprenörerna (ME).

 

Nyheter/Projekt

Akkats Jokkmokk

Augusti 2013

 

Nu till hösten inleds vårt nya jätte projekt som är på en kraftstation utanför Jokkmokk. Där kommer vi att utföra en rivning av en turbin på en av Vattefalls kraftstationer.  

 

November 2012

 

LKAB Gällivare

I början av November påbörjar vi ett jobb för Ncc Gällivare.

Det omfattar bergrensning i kanten av ett ras för att Ncc ska kunna "trycka" en ny tunnel genom ras massorna, bilder kommer =)

 

Oktober

 

Efter 10 år som medarbetare slutar Pär hos oss för nya äventyr hos Tyrens. Jag önska honom lycka till.

 

Augusti 2012

 

Ny hemsida

Tack Wiseweb för er hjälp med vår nya hemsida.

 

Sca Munksund,Piteå

Inleder i dagarna ett test av en ny borrigg till våra medelstora rivnings robotar. Vi kommer att utföra förankrings borrning åt Ncc Piteå.

 

Pontus arena,Luleå

Projektet börjar krypa mot sitt slut efter många olika prövningar, men på det stora har allt funkat som planerat. Tack Nåiden bygg för ert förtroende.